Klip fra den elektroniske og den trykte presse

De seneste øverst

Helsingør Dagblad den 27. maj af Tina Zedeler

Helsingør Dagblad den 19. november 2018 af Pernille Hermann

 

Her er en mere læsevenlig tekst:

32 forfattere gør bogmessen levende

Et fint initiativ har fået en overvældende flot start i Kulturhus Syd.

HELSINGØR: “Det betaler sig at være vedholdende” sagde fungerende borgmester Henrik Møller med skulderklap til Jørgen Bodilsen, da han lørdag formiddag åbnede bogmessen i Kulturhus Syd Vapnagård. Bogmessen er åben både lørdag og søndag klokken 11-16.

Bodilsen har i flere år kæmpet for at få en lokal bogmesse på benenene, nu er den der. Sprællevende med 32 lokale forfattere, efter at yderligere tre nåede at melde sig inden åbningen.

– Tænk, at her er så mange forfattere i lokalområdet. Det er da et strålende initiativ, sagde Henrik Jersild, der selv var mødt op med sin roman “Giftpillen”. Og dermed udtrykte han nok, hvad de fleste måtte tænke, når de stak hovedet indenfor.

Dagen igennem kan man “gå afsides” og høre forfatterne interviewe hinanden om deres bøger, og det kommer der mange ekstra historier ud af.

For ikke alene er der mange forfattere på bogmessen – de har også en pæn stak bøger med sig inden for snart sagt alle genrer fra kogebøger til digte og fra krimier til erindringer og historiske romaner eller det hele på en gang.

Særligt kreativ om at skabe opmærksomhed er Martin Davidsen, der har fået vennerne Ida og Jørgen Sørensen til at levendegøre sine historiske romaner i de dragter, de plejer at optræde i ved arrangementer på Kronborg.

Men kan også stille og roligt gå rundt og få sig en sludder om de bøger, man har læst eller snart skal i gang med – og forfatterne bliver glade, hvis man har mobiltelefonen fremme, for de fleste sælger selvfølgelig også ud af deres guldkorn på mobilepay.

Bragt i Politiken den 2. november 2018

Lene var sexarbejder i 7 år: Det værste ved mit liv som luder var at blive stemplet som amoralsk og set som en stakkel.

Gennem syv år solgte jeg sex, fordi jeg havde lyst. Men fordommene om kvinder som mig, har gjort mit liv virkelig svært. Derfor har jeg gjort det til min mission at ændre billedet af sexarbejdere. Sexarbejde er et af verdens mest stigmatiserede erhverv

Se hele artiklen her

 

 

 

Fra “Nordsjælland” den 2. januar 2018

 

 

Fra Helsingør Dagblad den 2. oktober 2017

Se hele artiklen her

Fra Vice den 12. juli 2017

Se hele artiklen her